Keresés az Aukciók között:

Felhasználónév
Jelszó


Ajándék Utalvány (0)
Állatok & Állattartás eszközei (0)
Antik & Régiség (0)
Autó-Motor Eladás & Alkatrész (-2)
Autó-Motor Hi-Fi & Elektronika (-7)
Baba & Mama (0)
Bélyeg (0)
Csak felnőtteknek (18+) (-4)
Delikatesz, drogéria (0)
Divat & Ruházat (-41)
Egészség & Szépségápolás (-1)
Ékszer & Óra (-1)
Élelmiszer & Mezőgazdaság (0)
Építkezési Anyag & Eszköz (-1)
Fényképezők & Videokamerák (-4)
Film, DVD, VHS ,EGYÉB (-3)
Gyűjtemény (0)
Háztartási gépek & Kisgépek (-2)
Játék & Hobby (-1)
Képzőművészet (0)
Könyv & Újság (-78)
Légi & Vizi járművek (0)
Mobil & Telefon (-8)
Otthon,lakberendezés & Kert (-3)
Pénz,papírpénz,érme (0)
Rendezvény & Egyéb jegyek (0)
Sport & Fitness (-1)
Számítástechnika (-11)
Személy & Vagyonvédelem (-1)
Szórakoztató & Müszaki elektronika (-72)
Utazás & Szabadidő (0)
Üzleti & Ipari (-2)
Vadászat & Halászat (0)
Video játékok (-131)
Zene & Technika (-29)
Minden más egyéb (-3)

Rólunk

Tisztelt Felhasználóink, Partnereink!

HIREINK ROVATBA - FELTÉTLEN OLVASSA EL!

Fontos információkat talál az oldalról meg gyorsíthatja a regisztrációját valamint a hitelesítését! Új ingyenes eljárás!

Portálunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan aukciós oldalt készítsünk a felhasználóknak, amely garantálja számukra a biztonságosabb, felhasználó barátiabb és közvetlenebb napi használatot, egyik fő célunk, hogy a felmerülő problémákat minél hatékonyabban és szervezettebben megoldjuk felhasználóink részére. A hazai aukciózásnak szerintünk ez az egyik gyenge pontja, mivel a magyarországi portálok jobban foglalkoznak a profittal, mint a felhasználóik elégedettségével.


Tisztelt felhasználóink!

A telefonos elérhetőségünk megszűnt mivel az oldal jelenlegi központja és a szerverre is elköltözött az Egyesült Államokba. Az oldal azonban elérhető SKYPE segítségével a jelenlegi címen: www.hotdeal4you.com vagy hotdeal4you / Az elérhetőség azonban az oldal további fejlesztése és teljes átállása miatt korlátozva tudjuk csak megvalósítani. Kedves felhasználóink, azonban ha előre jelzik email formájában kérdéseiket a beszélgetés időpontja egyeztethető, vagy amikor az oldalon dolgozunk a SKYPE oldalán is megtalálhatóak vagyunk. Ez kedvezőbb és főleg díjtalan elérhetőséget biztosít a jövőben felhasználónk számára éljen is a világ bármely részén.

SKYPE: hotdeal4you

SKYPE: www.hotdeal4you.com


A portál elérhető a következő címen:

www.hotdeal4you.com


Kezdetben csak korlátozottan munkaidőben, de a jövőben az oldal fejlődésével párhuzamosan szeretnénk 24 órás telefonos ügyfélszolgálattal segíteni partnereinket, amelyen nemcsak az esetleges problémákat, hanem észrevételeket is szívesen várjuk. Hiszen, mint említettük célunk az, hogy a felhasználóink számára egy olyan portált alakítsunk ki, amely mindenki számára egyszerű, érthető, könnyen kezelhető és átlátható, azonban ehhez szükségünk van az Önök véleményére is.

A felhasználók jelenleg a hitelesítési eljárást követően teljes jogú felhasználójává válnak a portálnak, ezáltal lehetőségük nyílik eladni és vásárolni is.

A regisztrációs űrlap kitöltését követően önnek nincs további teendője! Hitelesítés új formája már működik és annak használata ingyenes! A hitelesítési eljárásról olvashat részletes tájékoztatást a Főoldal - Híreink - rovatában!

A hitelesítésnél nem szerettünk volna több szintre bontott hitelesítést alkalmazni, számunkra mindenki egyenértékű!

Egy teljesen újfajta és ingyenes hitelesítési módszert dolgoztunk ki, amely segítségével gyorsan és egyszerűen válhat a portál teljes jogú felhasználójává.

Az oldal használata teljesen INGYENES!

FELTÖLTÉSI DÍJ soha nem kerül bevezetésre!

Nagyon szívesen várjuk az ötleteket is a felhasználóinktól, amelyek a helye a FÓRUM, ahol mindenki megtalálja majd az Őt érintő témákat és véleményezheti is őket vagy saját maga indíthat útjára újakat.

Kellemes aukciózást és sikeres üzleteket kíván a HOTDEAL4YOU L.L.C. TEAM!

Főoldal | Eladás | Regisztráció | Belépés | Hitelesítés | Rólunk | Kapcsolat
Oldal betöltödött 4.154856 másodperc