Keresés az Aukciók között:

Felhasználónév
Jelszó


Ajándék Utalvány (0)
Állatok & Állattartás eszközei (0)
Antik & Régiség (0)
Autó-Motor Eladás & Alkatrész (-2)
Autó-Motor Hi-Fi & Elektronika (-7)
Baba & Mama (0)
Bélyeg (0)
Csak felnőtteknek (18+) (-4)
Delikatesz, drogéria (0)
Divat & Ruházat (-41)
Egészség & Szépségápolás (-1)
Ékszer & Óra (-1)
Élelmiszer & Mezőgazdaság (0)
Építkezési Anyag & Eszköz (-1)
Fényképezők & Videokamerák (-4)
Film, DVD, VHS ,EGYÉB (-3)
Gyűjtemény (0)
Háztartási gépek & Kisgépek (-2)
Játék & Hobby (-1)
Képzőművészet (0)
Könyv & Újság (-78)
Légi & Vizi járművek (0)
Mobil & Telefon (-8)
Otthon,lakberendezés & Kert (-3)
Pénz,papírpénz,érme (0)
Rendezvény & Egyéb jegyek (0)
Sport & Fitness (-1)
Számítástechnika (-11)
Személy & Vagyonvédelem (-1)
Szórakoztató & Müszaki elektronika (-72)
Utazás & Szabadidő (0)
Üzleti & Ipari (-2)
Vadászat & Halászat (0)
Video játékok (-131)
Zene & Technika (-29)
Minden más egyéb (-3)

Hírek

VÁRJUK BARÁTAID, ISMERÖSEID PORTÁLUNKON!

Felhasználóink tábora napról-napra növekszik. Sajnos ezzel ellentétben a regisztrált felhasználók elsősorban vásárolni vagy nézelődni járnak az oldalra. Az eladók hiánya viszont lassítja és elbátortalanít olyanokat, akiket az oldalra a vásárlás célja hozott. Éppen ez vezérelt minket arra, hogy megkérjük a felhasználóinkat, akik ismernek, eladókat azokat tájékoztassák az oldalunk adta lehetőségekről és az előnyeiről. Az oldal legnagyobb előnye a jelenlegi teljes díjtalan használat és az, hogy az oldal soha nem vezeti be a FELTÖLTÉSI DÍJAT. Már ennek a ténynek az ismerete nagy előnyt jelent a hasonló aukciós oldalakkal szemben. További előny az új és teljesen bevált regisztrációt követő HITELESÍTÉS, amely szintén az oldal nagyobb biztonságát jelenti. Viszont olyan módszereket aligha tervezünk, mint más oldalak alkalmaznak, hogy vásárlás megvalósítható legyen regisztráció és ellenőrzés nélkül. Ez a módszer egyedül a szolgáltató számára előnyös még akkor is, ha a vásárló valóban komolyan gondolja a vásárlását és ki is fizeti a terméket. Viszont soha nem tudjuk, kivel üzletelünk a valóságban és számára az eladó se tud kiértékeléssel élni. Nincs szükség az internetes világban a mindenáron bezsebelhető haszonra, amely esetleg jóval többe kerül, mint azt egyesek gondolnák. Gondolom érthető voltam mindenki számára, és mint szolgáltatók se minden körülmények között a haszon érdekel minket.

Ezért gondoltuk, hogy aki értesíti ismerőseit vagy azokat, akikkel eddig valamelyik más internetes oldalon kapcsolatban állt azokat megkérjük, tájékoztassák az oldalunkról őket. Ajánlásukat megtehetik különböző módon. Az ismerősüket ők maguk értesíthetik vagy nekünk tesznek közvetlen ajánlást, hogy az általuk megjelölt esetleges jövőbeni felhasználó megbízható és nyugodtan vehetjük regisztrációját szinte ellenőrzött hitelesnek. Azok között az ajánlók között kisebb ajándékokat sorsolunk ki, akik által megjelölt személyek közül legalább tízen regisztrálnak és az oldal felhasználói lesznek. Azok a felhasználók, akik jelöltjei terméket is töltenek fel azok közül az ajánló és az új tag is ajándékban részesül. (Ebben az esetben a 100 termék feltöltése jelent automatikus kisebb ajándék kiküldését.)

Reméljük ötletünk még több felhasználót generál az oldalunknak és ezzel mindenki számára egyre bővülő választékban is lesz része az oldalon. Azok, akik az online üzletet komolyan gondolják az oldal hosszú távon jelent biztos pontot és biztosítja azt, hogy nem tekintjük őket fejősteheneknek és nemcsak az a célunk, hogy minél jobban megkopasszuk felhasználóinkat.

Szeretettel várunk minden érdeklődött az oldalunkon!

Elérhetőségünk a web oldalán: www.hotdeal4you.com

Skype oldalán is elérhető az admin. korlátozott időben: www.hotdeal4you.com név alatt keresse

az oldalunkat. Felhasználói ajánlását megteheti szintén Skype-n keresztül vagy email címünkön

support@hotdeal4you.com vagy közvetlen az oldallevelező rendszerén keresztül.

Üdvözlettel HOTDEAL4YOU AUKCIÓS WEBSHOP csapata!

Főoldal | Eladás | Regisztráció | Belépés | Hitelesítés | Rólunk | Kapcsolat
Oldal betöltödött 0.443902 másodperc