Keresés az Aukciók között:

Felhasználónév
Jelszó


Ajándék Utalvány (0)
Állatok & Állattartás eszközei (0)
Antik & Régiség (0)
Autó-Motor Eladás & Alkatrész (-2)
Autó-Motor Hi-Fi & Elektronika (-7)
Baba & Mama (0)
Bélyeg (0)
Csak felnőtteknek (18+) (-4)
Delikatesz, drogéria (0)
Divat & Ruházat (-41)
Egészség & Szépségápolás (-1)
Ékszer & Óra (-1)
Élelmiszer & Mezőgazdaság (0)
Építkezési Anyag & Eszköz (-1)
Fényképezők & Videokamerák (-4)
Film, DVD, VHS ,EGYÉB (-3)
Gyűjtemény (0)
Háztartási gépek & Kisgépek (-2)
Játék & Hobby (-1)
Képzőművészet (0)
Könyv & Újság (-78)
Légi & Vizi járművek (0)
Mobil & Telefon (-8)
Otthon,lakberendezés & Kert (-3)
Pénz,papírpénz,érme (0)
Rendezvény & Egyéb jegyek (0)
Sport & Fitness (-1)
Számítástechnika (-11)
Személy & Vagyonvédelem (-1)
Szórakoztató & Müszaki elektronika (-72)
Utazás & Szabadidő (0)
Üzleti & Ipari (-2)
Vadászat & Halászat (0)
Video játékok (-131)
Zene & Technika (-29)
Minden más egyéb (-3)

Hírek

VÁRJUK BARÁTAID, ISMERÖSEID PORTÁLUNKON!

Felhasználóink tábora napról-napra növekszik. Sajnos ezzel ellentétben a regisztrált felhasználók elsősorban vásárolni vagy nézelődni járnak az oldalra. Az eladók hiánya viszont lassítja és elbátortalanít olyanokat, akiket az oldalra a vásárlás célja hozott. Éppen ez vezérelt minket arra, hogy megkérjük a felhasználóinkat, akik ismernek, eladókat azokat tájékoztassák az oldalunk adta lehetőségekről és az előnyeiről. Az oldal legnagyobb előnye a jelenlegi teljes díjtalan használat és az, hogy az oldal soha nem vezeti be a FELTÖLTÉSI DÍJAT. Már ennek a ténynek az ismerete nagy előnyt jelent a hasonló aukciós oldalakkal szemben. További előny az új és teljesen bevált regisztrációt követő HITELESÍTÉS, amely szintén az oldal nagyobb biztonságát jelenti. Viszont olyan módszereket aligha tervezünk, mint más oldalak alkalmaznak, hogy vásárlás megvalósítható legyen regisztráció és ellenőrzés nélkül. Ez a módszer egyedül a szolgáltató számára előnyös még akkor is, ha a vásárló valóban komolyan gondolja a vásárlását és ki is fizeti a terméket. Viszont soha nem tudjuk, kivel üzletelünk a valóságban és számára az eladó se tud kiértékeléssel élni. Nincs szükség az internetes világban a mindenáron bezsebelhető haszonra, amely esetleg jóval többe kerül, mint azt egyesek gondolnák. Gondolom érthető voltam mindenki számára, és mint szolgáltatók se minden körülmények között a haszon érdekel minket.

Ezért gondoltuk, hogy aki értesíti ismerőseit vagy azokat, akikkel eddig valamelyik más internetes oldalon kapcsolatban állt azokat megkérjük, tájékoztassák az oldalunkról őket. Ajánlásukat megtehetik különböző módon. Az ismerősüket ők maguk értesíthetik vagy nekünk tesznek közvetlen ajánlást, hogy az általuk megjelölt esetleges jövőbeni felhasználó megbízható és nyugodtan vehetjük regisztrációját szinte ellenőrzött hitelesnek. Azok között az ajánlók között kisebb ajándékokat sorsolunk ki, akik által megjelölt személyek közül legalább tízen regisztrálnak és az oldal felhasználói lesznek. Azok a felhasználók, akik jelöltjei terméket is töltenek fel azok közül az ajánló és az új tag is ajándékban részesül. (Ebben az esetben a 100 termék feltöltése jelent automatikus kisebb ajándék kiküldését.)

Reméljük ötletünk még több felhasználót generál az oldalunknak és ezzel mindenki számára egyre bővülő választékban is lesz része az oldalon. Azok, akik az online üzletet komolyan gondolják az oldal hosszú távon jelent biztos pontot és biztosítja azt, hogy nem tekintjük őket fejősteheneknek és nemcsak az a célunk, hogy minél jobban megkopasszuk felhasználóinkat.

Szeretettel várunk minden érdeklődött az oldalunkon!

Elérhetőségünk a web oldalán: www.hotdeal4you.com

Skype oldalán is elérhető az admin. korlátozott időben: www.hotdeal4you.com név alatt keresse

az oldalunkat. Felhasználói ajánlását megteheti szintén Skype-n keresztül vagy email címünkön

support@hotdeal4you.com vagy közvetlen az oldallevelező rendszerén keresztül.

Üdvözlettel HOTDEAL4YOU AUKCIÓS WEBSHOP csapata!

Tisztelt felhasználóink!

Tájékoztató az oldal változásairól!

1:/Kedves felhasználók és érdeklődők. Az oldal teljes változáson megy át. A Dobraverve.hu, mint olyan felszámolásra kerül. Az aukciós oldal új szerveren és megváltozott néven tovább üzemel. A változás a felhasználóinkat nem érintik és szinte észre se veszik. Ezzel ellentétben az új oldal lehetőséget nyújt magasabb szintű szolgáltatásokra és a fejlődésre. A változásról és arról, hogy az oldal elköltözik már egy körlevélben minden eddigi felhasználónk kapott értesítést és voltak, akik kérték törlésüket. Az új oldal az Egyesült Államokban lett regisztrálva és a jövőben gyakorlatilag ott is működik, de lehetőséget adva a magyar felhasználóknak is, hogy miután az oldal az eredeti terveink szerint többnyelvű lesz ott is tudjanak eladni és vásárolni egyaránt. A termékeiket eladhatják a világ bármely pontján. Továbbra is szeretettel várunk mindenkit éljen a világ bármely részén. Terveinket továbbra se adjuk fel, hogy egy közösség barátszolgáltatást nyújtsunk mindenki számára, amely lehetőséget kínál arra, hogy az embereket közelebb hozza egymáshoz az akciózás világában. Egy teljesen ingyenes szolgáltatást nyújtunk bárhol éljen is a nagyvilágban!

Az oldalon jelenleg az ide látogatók, akik már ismerik, az oldalt sok változást még nem észlelnek. Az oldal folyamatos fejlesztése terveinkbe szerepel. Szeretnénk egy teljesen új formában megjelentetni a portált. Viszont a változások időt és kitartást követelnek tőlünk és türelmet felhasználóinktól. Viszont addig is színvonalas szolgáltatást szeretnénk nyújtani felhasználóink számára.

Az új oldal neve HotDeal4You Aukciós Webshop, amely a www.hotdeal4you.com valamint a www.dobraverve.com oldalakon található meg. De továbbra is elérhető a www.dobraverve.hu címen is amely már a „dobraverve” név alatt nem üzemmel. Novemberben elkezdődött felszámolás miatt lezárásra került a magyar szolgáltatónál a dobraverve aukciós oldala. A változásig a jelen formában üzemel új szerveren a HotDeal4You Aukciós Webshop. Helyileg Arizonában.(USA)

2:/Viszont hamarosan új változások lesznek a HITELESÍTÉS formájában. Az eddig alkalmazásra kerülő módozatok szinte teljesen kikerülnek a rendszerből. Az új HITELESÍTÉSI forma egész új technikai módszerekkel és egyéb szolgáltatókkal együtt működve kerül megvalósításra. Gyakorlatilag az ellenőrzés nem igénnyel majd sem az eddig alkalmazott banki átutalás valamint a postai utánvételes módszer alkalmazását sem.

Az új ellenőrzési forma költségét mi vesszük át teljes mértékben ezzel is segítve felhasználóink számára az ingyenes hitelesítés lehetőségét. Az oldal használata teljesen díjtalan!

A regisztrált felhasználó kitölti a regisztrációs űrlapot amennyiben az általa használt szolgáltató email címét használja a regisztrációnál a HITELESÍTÉS gyakorlatilag 24 órán belül megtörténik. Amennyiben a regisztrált email címe valamelyik ingyenes email rendszer által használt címmel regisztrál esetleg elképzelhető, hogy a HITELESÍTÉSE igénybe vesz 48 órát. De minden esetben, ha valamilyen oknál fogva probléma merülne, felértesítjük a hitelesítésre váró ügyfelünket. Elképzelhető, hogy a HITELESÍTÉS nem jár sikerrel valamilyen okból és ezért a felhasználónak egy automatikus levél fog kimenni, amelyben kéri a rendszer egy második megerősítő és az elsőtől eltérő email cím elküldését számunkra.

Ha ezután se lehetséges valakinek a teljesen HITELES ellenőrzése bár ez szerintünk aligha elképzelhető, hiszen a rendszerünk ezen új hitelesítési módját, kísérletképen már be is vezettük és alkalmazzuk a legnagyobb sikerrel. De ha mégis előfordulna, akkor szeretnénk a felhasználótól két közüzemi számlájának a másolatát, ha elküldené hozzánk ezzel igazolva a létezését és azt is, hogy a megadott címen lakik. ( Ez lehet olvasható digitális kamera által készített felvétel vagy scanner használat mellett készült másolat.)

De mint említettem a változást követően az eddig regisztráltak 98%-a átment az első ellenőrzési körön. Az új technológia alkalmazásának a költségét mi álljuk és annak software háttere is a mi költségünket terheli.

3:/ Az oldal továbbra is teljesen díjtalan és a portálon továbbra sincs megkülönböztetés a felhasználók között. Más oldalakon az elsődleges szempont az eladók ellenőrzése, nem a biztonság növelése érdekében, hanem inkább az álltaluk kiszámlázásra kerülő jutalék miatt. A HOTDEAL4YOU Aukciós Web Shop oldalán ilyen megkülönböztetés nem lesz. Bárkiből lehet akár mikor eladó függetlenül attól, hogy előtte csak vásárolt. Mindenki hitelesített felhasználó!

4:/Az oldal nem egy új vállalkozás. Regisztrálásra 2000-ben került. Online kereskedelemmel foglalkozó portálként működött.

5:/ Jelenleg az oldal zavartalanul működik a megszokott módon. Sajnos egy-két működési hibát találtunk, amelyek kijavítása hamarosan megtörténik. De ezek a hibák a működésünk biztonságát egyáltalán nem zavarják. Az egyik hiba időközben kijavításra is került, amely a feltöltött termékek idejét zavarta meg alaposan és a szerver elhelyezkedése miatt 8 órával korábbi időben jelent meg a termék, mint azt a tulajdonosa feltöltötte.A feltöltött termék rögtön, vagy a kívánt, egyénileg választott időben jelenik meg!

Jelenleg hiba, a termék visszaszámlálás idejénél tapasztalható. Ezt is szeretnék még a két ünnep között korrigálni. A jelenleg feltett termék visszaszámlálása nem 24:00 órától indul, hanem 16:00-tól, és amit meglát az termék feltöltője első pillanatban az 15:59:00 vagy ehhez közeli időpont és ettől számolja vissza a zárásig az időt. Úgy, hogy ha valaki bármelyszámú napra vagy akár több hétre tölt fel az utolsó naphoz érve 24:a-tól számol vissza, de már 16:00 óránál lezárja az aukciót. Gyakorlatilag a helyes időpontba, mert a végzés majd megegyezik, a zárás valódi idejével csak éppen nem számol vissza egészen a 0:00:00-ig. Hanem 16:00 – 16:00-ig számolja a legutolsó 24 órát, vagy ha csak egy napra töltünk, fel szintén ezen a módon számolja a 24 óránkat. De ez már jelenleg is ellenőrizhető a hamarosan lejáró termékeknél. Amikor látjuk a termék lejár még 16:01:00-kor az a valóságban 1 perc múlva fog lejárni. Azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultnak hangzik, de ígérjük ezt a hibát is korrigálni fogjuk. Minden egyéb szolgáltatás hibátlanul üzemel. Ha bármilyen hibát észlelnének, kérjük, jelezzék, és azt kijavítjuk. Megértésüket előre is köszönjük!

Elérkeztünk az utolsó és talán az egyik legfontosabb részhez, amelyben újra szeretnénk felhívni a figyelmét minden felhasználónak, hogy a regisztráció után a HITELESÍTÉSSEL ne foglalkoznak. Az ott leírtak az elmúlt hónapokban teljesen megváltoztak, ma már egy új és ingyenes lehetőséget biztosítottunk mindenki számára. A regisztrációt követően csak várni kell a HITELESÍTÉST alá támasztó értesítésre, amely szolgáltatói email rendszerek esetében 24 órán belül meg is történik. (Mint például t-online.hu és egyéb szolgáltatók email címei.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, és ha ezek után se lenne, mindennel tisztában kérjük, nyugodtan kérdezzen vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Email címünk. support@hotdeal4you.com

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhető:

Hétfőtől – Péntekig 9.00-től – 17.00-ig.

Telefon: +36 31 322 0222

Sok sikeres eladást és vételt kívánunk a felhasználóinknak valamint nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog Újesztendő 2013-ban.

HOTDEAL4YOU MEDIA INTERNATIONAL L.L.C. © 2000 - 2013.

Főoldal | Eladás | Regisztráció | Belépés | Hitelesítés | Rólunk | Kapcsolat
Oldal betöltödött 0.576685 másodperc